Albatrosz Repülõ Egyesület

  •  
  •  
  •  
  •  
  • Honlap
  • Sárkányrepülõ szakosztály

altHa egy új dimenzióban akarod látni a világot, szállj a a fellegek közé, és más ember leszel. Neked nem térkép lesz a táj, hanem maga a csoda, melyet ilyen szemszögbõl látni csak keveseknek adatik meg. Ami ma még elérhetetlennek látszik az holnap a valóság lehet számodra. A motoros repülés legolcsóbb formája a sárkányrepülés, amit kitûnõ oktatópilóták tanítanak meg számodra, ha az orvosi vizsgálaton megfeleltél. A kiképzés után, ami tíz óra levegõben töltött idõt jelent elsajátítod a repülés elméleti és gyakorlati tudnivalóit.

 

 

 

altEzután jöhet a nagy pillanat, amikor egyedül szállhatsz fel a repülõgéppel. Különös és megfogalmazhatatlan érzés ez, szállni a magasban, együtt a madarakkal. Az egyesületben pilóta barátokra találhatsz, akikkel együtt csodálatos útvonalrepüléseket végezhetsz és magad is szervezheted ezeket. A megszerzett repülõtudásodról számot adhatsz különbözõ versenyeken, ez egyesület színeiben indulva akár nemzetközi sportrendezvényeken és részt vehetsz.

A hatóság elõtt tett vizsgával szakszolgálati engedélyt szerezhetsz. A megfelelõ jogosításokkal a barátaidat elviheted repülni. Próbáld ki elõször utasként, utána a Te sem tudod abbahagyni, mi is így voltunk!

 

 

Találkozzunk egy szép napsütéses napon a Börgönd repülõtéren!

alt

Információk

Albatrosz Repülő Egyesület
8000 Székesfehérvár, Radványi utca 6.
Adószám: 19092908-2-07
Bankszámla szám: Budapest Bank 10102952-01361819-00000001
Telefon: +36 30 9598-897
Telephely: Börgönd repülőtér

LHBD (Börgönd)
119.560 - ALBA INFO
01 LH 19 RH - 10km SE Székesfehérvár
Drop-Zone: +36 70 624-8884

Hol talál meg bennünket

GPS segítségével: 'SZÉKESFEHÉRVÁRON A BÖRGÖNDI UTAT' kell beírni, elindulni a várostól kifelé kb. 7-8km-t. Az út végén van a reptér.

Az M7 autópályáról le kell hajtani Székesfehérvár - Szekszárd (Auchan bevásárlóközpont) kijáratnál. Utána Székesfehérvár centrum az irány. Megközelítőleg 800m után jobb kéz felőli MOL benzinkútnál, a kút előtt derékszögben jobbra, majd az utca végén megint jobbra. Ez az út vezet a reptérre. Ez egy rossz minőségű beton út, ami átmegy az M7 alatt. A reptér bejárata előtt vezet egy vasúti sín, azt átlépve a kapun áthaladva már csak a belső utat kell követni.

Помощь для Joomla.
A honlap minél teljesebb használatának érdekében, valamint elektronikus kommunikációnk fejlesztése végett sütiket használunk. Amennyiben nem ért egyet céljainkkal, úgy Önnek joga van megtagadni ezt, vagy további információkért megtekinteni adatkezelési irányelveinket.
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ELFOGAD ELUTASÍT