Bemutatkozás

Cégünk egyike az ágazat szereplőinek, amelynek munkatársai a magyar piacgazdaság kialakulásának hajnalán kellő önbizalommal és munkabírással rendelkeztek ahhoz, hogy tevékenységüket állami vállalat támasza nélkül, főállásban végezzék. Az Axian Kft-t illetve jogelődjét 1983-ban távközlő hálózatok tervezésére és kivitelezésére alapították tulajdonosaik. 1983 és 2003 között a Magyar Telekom-nak illetve jogelődjének építettünk réz, optikai, 2003 és 2009 között a UPC-nek RF és optikai hálózatokat. A konvergencia révén az informatika, a média és a telekommunikáció immár egységbe szervezhető egészként jelenik meg hétköznapjainkban és jelent napi újabb és újabb felismeréseket az üzleti lehetőségek terén, ezért cégünk Székesfehérvár és a megye területén 2006-ban megkezdte METRO Ethernet hálózatait kiszolgáló optikai közműveinek létesítését. Mára hálózatunk lefedi Székesfehérvár teljes területét, valamint 19 település elérését teszi lehetővé. Szolgáltatásaink a legkorszerűbb technológiákra épülve folyamatos adatkommunikációs kapcsolatot biztosítanak a végpontok között, transzparens közeget biztosítva a legkülönbözőbb alkalmazások számára. Egyaránt hatékony megoldást kínálnak az egyszerű, két pont közötti adattovábbítástól az internethez történő csatlakozáson át valós idejű jelfolyamok, videó és hangkapcsolat kialakítására.

Bemutató videó

IT szolgáltatások

- melyeket Mi másképp csinálunk

A hálózatok üzemeltetésére szakmailag és technikailag is felkészültek vagyunk, éves szinten 8 óra hibaidőt az-az 99,9 % rendelkezésre állást vállalunk mind hálózati mind eszköz meghibásodás esetére. Call centerünk 24 órás elérhetőségünket biztosítja. A hálózatok üzemeltetéséhez a jelenlegi legkorszerűbb digitális műszerek és felügyeleti rendszerek állnak rendelkezésünkre. Székesfehérvár területét lefedő METRO Ethernet hálózatunkon távközlési szolgáltatókat, üzleti ügyfeleket, önkormányzati és oktatási intézményeket szolgálunk ki bérelt vonali, internet, telefon és egyéb IP alapú adatátviteli szolgáltatásokkal. 20 éves Telekomos, 6 éves UPC-s múltunk alatt megtapasztaltuk mit igényelnek a Partnerek, mi az amit

MI JOBBAN – SOKKAL JOBBAN tudunk csinálni!

Székesfehérvár területén az ország megyei jogú városai között az egyetlen a „klasszikus” követelményeket teljesítő optikai közművét építettük meg, mely a szokványostól eltérő módon a rendelkezésre állást közel 100%-ban tudja biztosítani a várost körülvevő külső és belső gyűrű, valamint haránt irányai által biztosított redundanciákkal. A gyűrűk 10 Gbps-os kapcsolatot biztosítanak az adatok továbbításhoz. Vállalatunk az iparágat jól ismerő szakmai rendszer és szaktudás integrátorként, a hardver és végberendezések, hálózati kommunikációs eszközök szállításától és integrációjától, a különböző alkalmazások implementálásáig és integrációjáig, a korszerű ismeretek és tapasztalatok optimális ötvözetével, ambiciózus szereplője ennek a piacnak.

Tervezés

Saját és Megrendelőink tervei digitális formátumban készülnek, a 30 éves pályafutásunk eredményeként mára igen jelentős térkép állománnyal rendelkezünk. A szelvények és sávtérképek nyomtatására, sokszorosítására saját eszközpark áll rendelkezésre. Partnereink részére a terveket korlátlan példányszámban biztosítjuk rövid vállalási határidővel, igény szerint engedélyeztetjük, kivitelezés befejeztével a megvalósulási dokumentációt elkészítjük, a műszaki átadást lebonyolítjuk, majd beszerezzük a szükséges használatbavételi engedélyt. Feladataink megoldását rutinos, jól képzett tehetséges munkatársak végzik, szaktudásuk garantálja vállalt munkáink határidőre történő, a megrendelői igényeket kielégítő minőség biztosítását. Működési területünk az egész Dunántúlra kiterjedt. Sokéves szakmai tapasztalatunk megfelelő rálátást biztosít a szolgáltatók, engedélyező hatóságok és felügyeletek előírásaira. Ügyfeleinkkel hosszútávú kapcsolatok kialakítására törekszünk, amely fokozott elvárást támaszt munkánk minőségére.

Közműkezelői feladatok

Hálózataink közmű kezelői feladatai mellett egyéb szolgáltatók hálózatainak közműkezelői feladatait is ellátjuk. Tervezők részére az általunk kezelt távközlési közművek egyeztetését rugalmasan, a hét munkanapjain teljes munkaidőben végezzük, - kiküszöbölve a sorbaállást - egyeztetéseket az arra alkalmas dokumentumok alapján akár elektronikusan is biztosítjuk a gyors ügyintézés érdekében.

Távközlő hálózatok kivitelezése

Rendelkezünk a távközlő hálózat tervezéshez szükséges tervezői jogosítvánnyal, a kivitelezéshez szükséges építésvezetői képesítéssel, valamint a munkák átvételéhez szükséges műszaki ellenőri képzettséggel. Készek vagyunk a részletes referenciaanyagunkat eljuttatni önhöz. Tevékenységünk minősítését az elvégzett munka megfelelősége, a vevői elégedettség határozza meg. Munkatársaink rendszeresen szakmai képzésekben részesülnek különböző szaktanfolyamokon, hogy megfeleljenek a megrendelői elvárásoknak, szakmai követelményeknek, és a törvényi előírásoknak.

Tervezés:

Távközlő hálózatok kivitelezése:

Minőségirányítási rendszer:

Közérdekű dokumentumok

Általános Szerződési Feltételek

Általános szerződési feltételeink megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

Békéltető Testületek

A Békéltető testületek elérhetőségeinek megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

Adatvédelem

Adatkezelési és adatvédelmi nyilatkozatunk megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

Panaszkezelés

Panaszkezelési tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

Mintaszerződés

Mintaszerződésünk megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

Hálózatsemlegesség

Hálózatsemlegességi tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

KKV Tájékoztató

Kis- és Középvállalkozásoknak szóló tájékoztatónk megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

ÁSZF Módosítás

Az Általános Szerződési Feltételek módosításának megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

ÁSZF Módosítás Tájékoztató

Az Általános Szerződési Feltételek módosításának megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

EU 2019/2243 Tájékoztató

Az EU 2019/2243 előzetes tájékoztató megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

Internetsebesség Tájékoztató

Az internet sebességét befolyásoló tényezők táblázata megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre:

Szolgáltatások

    Internet

  • Optikai vagy vezeték nélküli
  • Pont-pont alapú szolgáltatás
  • Kiemelt üzembiztonság
  • 99.9%-os rendelkezésre állás
  • Szimmetrikus sávszélesség
  • Biztonságos adatkapcsolat
  • Folyamatos felügyelet
  • Gyors hibajavítás

    Optikai hálózatok

  • Tervezés
  • Építés
  • Üzemeltetés
  • Tesztelés
  • Sötét szál
  • CWDM Technológia

    Vezeték nélküli hálózatok

  • Pont-pont kapcsolatok
  • Vezeték nélküli LAN-ok
  • Felmérés
  • Tervezés
  • Kiépítés
  • Üzemeltetés

    Strukturált hálózatok

  • Felmérés
  • Tervezés
  • Kiépítés
  • Tesztelés
  • Üzemeltetés

Kereskedelem

Cégünk a hálózatok építéséhez szükséges szerelvények, szerszámok, kábelek, hálózati eszközök és egyéb kiegészítő termékek kereskedelmével is foglalkozik, legyen szó optikai, vezeték nélküli, vagy strukturált hálózatok építéséhez szükséges segédanyagokról. A magas rendelkezésre állású szolgáltatások biztosítása miatt termékeink nagy részét mindig készleten tartjuk. Az aktuális készletinformációval és árainkkal kapcsolatban a megadott elérhetőségeinken részletes tájékoztatást adunk.

Termékeink

Grafika

Cégünk több mint 30 éves múltját mindig is jellemezte az igényesség - akár munkáink kivitelezésében, akár környezetünk alakításában. Mindig egy kicsit többet fordítottunk az esztétikára, apró ötletekkel javítottuk, szépítettük az általunk épített hálózatok megjelenését. Új munkatársaink tehetségét kamatoztatva webes megjelenésünket is átalakítottuk. Rengeteg aprólékos munkával jött létre jelenlegi honlapunk, melynek részfeladatait mutatjuk be látogatóinknak. Amennyiben a látvány elnyeri tetszésüket, kreativitásunkkal szívesen állunk rendelkezésükre.

<<- Galériánk megtekintéséhez kattintson ide ->>

Epilógus

Munkatársaim tudásukat hasznosítva bizonyítják az Axian iránti elkötelezettségüket, ezért nincs kétségem, hogy a cég jövőjét magukénak érezve hozzák meg döntéseiket!

Fekets Zoltán - Tulajdonos

Partnereink

Pályázatok

„Előfizetői optikai kábel hálózat építésének technológiai kialakítása családi házas övezetben 0,4kV-os oszlopsorra”

A jelen fejlesztési projekt eredményeként kidolgozásra került technológia abszolút újdonságnak számít. A fejlesztés hatására nem csak az AXIAN Kft. technológiai színvonala növekedett, hanem országos viszonylatban is egy csúcsminőségű mérő és építő technológia került kialakításra, mely minta projektként szolgálhat a jövőben is. A projekt megvalósításával cégünk K+F létszáma erősödött, hiszen az eddigi feladatoktól eltérően már kísérleti fejlesztési feladatok elvárásainak is meg kellett felelnünk. A projekt finanszírozása részben a MAG ZRT. közreműködésével valósult meg, a GOP-1.3.1.-10/A-2010-0031 számú projekt keretében.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

50 224 750 Ft

Kivitelezés ideje: 2010.09.01-2013.12.31.

Kedvezményezett: AXIAN Szolgáltató, Kereskedelmi és Szaktanácsadó Kft.

Projekt azonosító: GOP-1.3.1-10/A-2010-0031

Kelt: Székesfehérvár, 2013. november 4.

 

 

„A szolgáltatás folyamatának megújítása az Axian Kft.-nél”

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:

21 450 000 Ft

Kivitelezés ideje: 2012.10.01-2012.12.31.

Kedvezményezett: Axian Kft.

 

Hibajelentés

    * A mező kitöltése kötelező.

Kapcsolat

Szolgáltatások

Fekets Zoltán

+36 30 946 2776

f.zoltan@axian.hu

Németh István

+36 30 993 4130

n.istvan@axian.hu

IT

Hujber Ádám

it@axian.hu

+36 30 507 0449

 

 

 

Közműegyeztetés

Ozváry András

o.andras@axian.hu

+36 30 650 2297

 

 

 

Pénzügy

Horváth Lászlóné

h.eva@axian.hu

Kovácsné Farkas Zsuzsanna

f.zsuzsa@axian.hu

+36 22 515 810

 

Közösség